.

PAGINA INICIAL WWW . JARDI . COM

.Recomanacións pel JUNY

.

.

.

 

 

INICI

Jardí

Fruiters

Hortalitzes

La Casa

Podes

Plantació

Plaguicides

Biblioteca

* De seguir el curs normal de les estaciones, el temps de mes treball al jardí es a punt d´ acabar, aviat començareu a gaudir de la feina feta i gaudireu l´ estiu amb les dedicacions justes a la gespa i als rosers, naturalment, sigueu vigilant sempre del estat fitosanitari de les plantes.

* Feu atenció en d´ eliminar les males herbes dels testos i jardineres, doncs a més de créixer en desmesura i deslluir les composicions, son una competència important per a les reserves d´ aigua y nutrients.

* Es possible pinçar els brots florals de les plantes. Si be el fet de tallar-los ralentitzará llur floració, això també farà que sigui més abundant.

* Ara comencen a marcir-se les bulboses que varen florir aquesta primavera, podeu treure-les del terra i guardar-les al rebost o simplement tallar la part superior de la planta i deixar els bulbs en el terra esperant la pròxima temporada, si opteu per aquesta ultima opció heu de tenir en compte que l´ espècie pot patir certa degradació llurs propietats (color, mesura, etc.).

* Orquídia, Amarylis, Ciclamen, Aralia i un gran nombre de plantes d´ interior aprecien l´ aire lliure aquest temps, si be es convenient resguardar-les de solellades fortes.

PATROCINA WWW . JARDI . COM

©jardi@jardi.com