WWW.JARDI.COM

NOVEMBRE   

 Jardí 
 Fruiters 
 Hortalitzes 
 Interior 
 Podes 
 Plantació 

Es bo d´ instal·lar menjadores pels ocells, i al bell mig de l´ hivern alimentar-los amb granes com el blat, civada, etc.
 
També els podeu enfilar trossos de fruita (poma d´hivern), i penjar aquests "brochettes". Així, ells deixaran en pau els botons florals i els brins mes tendres del jardí... l´hivern es el temps de la misèria, l´ escassetat d´ aliment va acompanyada del rigor de les temperatures, així doncs, ens ofereix la possibilitat de gaudir de moments intensos en la contemplació d´ aquestes criatures vivents.
 
Comproveu els drenatges de les jardineres, és important que l´ aigua que recullin de les pluges, nevades, etc... s´ escoli i no quedi estancada al contenidor, el glaç i podria fer estralls !!!.
 
Prepareu les plantes sensibles a gelades per a passar l´ hivern. Cobriu-les amb una capa gruixuda de palla o fullatge de tardor.
 
Prepareu les eines de jardineria per a l´ hivern. Netegeu els aparells que funcionen amb gasolina. No oblideu buidar la benzina a un bidó. Potser trobareu el moment de posar a punt alguna altre eina.

MEDITERRANI & CONTINENTAL 

 BIBLIOTECA   LINCS JARDI   ALTRES LINCS    NOTICIES    LINUX    CONTACTE